Ik doe een nieuwe opleiding!

Gepubliceerd op 24 september 2024 om 15:16
kapper

Even een persoonlijk artikel

Als je al klant bent bij mij welkom terug maar als je voor het eerst bent ook welkom!

Hi ik mijn naam is Bibi.

 

 

Ik heb een diploma als schoonheidsspecialiste en in deze branche van uiterlijke verzorging zijn echt ontzetten veel mogelijkheden. De meeste mensen weten waarschijnlijk niet dat schoonheidsspecialist niet mijn eerste beroepskeuze was.

 

Ik wilde namelijk kapper worden. 

In 2011 deed ik de kappers opleiding MBO niveau 2 (dit was een tweejarige opleiding)
Dit vond ik super leuk en ik wilde ontzettend graag leren knippen en de gaafste coupes verven. Maar ik wist niet wat er allemaal bij kwam kijken...

Een tijdje in de opleiding voelde ik enorme prestatie druk, alles moest snel. De klas was niet gezellig, de stage werd er te veel van mij gevraagd. Dus na een jaar besloot ik te stoppen en een andere richting te kiezen. Dat vond ik moeilijk maar ik had er vrede mee want op dat moment was ik 100% klaar met die situatie.

 

Tot voor kort begon het kappers gevoel weer te kriebelen. Ik kijk regelmatig video's van de Youtube sensatie Brad Mondo. Video's op TikTok waar ze before en afters laten zien. Ik hou ervan!

 

Als schoonheidsspecialiste geef ik niet alle behandelingen waarvoor ik geleerd heb en in werkelijkheid begon ik steeds meer behandelingen uit mijn assortiment te halen. Simpelweg omdat ik er geen passie voor voel.

 

Dat is naar mijn mening waar ondernemerschap voor staat, je wordt ondernemer omdat je ergens een passie voor voelt. Wanneer je iets doet waar je blij van wordt dan kun je het blije gevoel ook overbrengen op de klant.

De dienst kan nog zo goed zijn maar zonder passie dan voelt het ook anders.

 

Dus ik vond een opleiding dat bij mij past, waar ik in alle tijd de studie kan doornemen. Uiteindelijk stage lopen en ik zal ook modellen nodig hebben. 

 

Dus mocht je dat leuk vinden om voor mij model te zitten. Stuur me dan even een berichtje, dat waardeer ik heel erg!

 

Oke, dit was hem weer. Bedankt voor het lezen en tot de volgende! 

 

Liefs,
Bibi

 

 

Wil je meer weten over mij dan lees je dat op de pagina ´´Over mij´´

kapper

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.